Apps

Een app is uw digitale visitekaartje; daarom is het belangrijk dat een app volledig op uw stijl aansluit. Iedere app is daardoor uniek. Apps kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo werd er al een breed scala aan apps ontwikkeld.

Business app

Een business app is uw digitale brochure. Met een business app informeert u uw klanten met het laatste nieuws uit uw branche. Daarnaast voegt u eenvoudig uw contactgegevens met een automatische navigatie toe. Via uw business app bent u altijd bereikbaar, ook voor eventuele vragen of opmerkingen over uw producten of diensten.

Event app

Een conferentie, een festival, een receptie. Eenmalig of langdurig. Events zijn er in alle soorten en maten. Apps zijn een ideaal informatiekanaal voor de ondersteuning van uw event. U verstrekt het programma van uw event, voegt een routebeschrijving naar de locatie van het event toe of creëert een netwerkfunctie voor de bezoekers van uw event. Met een event app zijn uw bezoekers altijd up to date geïnformeerd.

Sport app

U bent sponsor van een sportvereniging. Om uw conversie te verhogen maakt u gebruik van een sport app. Met deze app is het mogelijk gebruikers bewust te maken van uw sponsoractiviteiten, bijvoorbeeld met behulp van een informatiemodule waarin u vrije tekst kunt toevoegen. Uw app is bovendien eenvoudig te koppelen aan uw social media. Via de app zien uw gebruikers updates op bijvoorbeeld Facebook en Twitter, ook als zij niet ingelogd zijn op deze netwerksites.

Media app

Met een media app stelt u uw lezers, luisteraars of kijkers op de hoogte van het laatste nieuws, updates op social media en prijsvragen. Breaking news? Met een pushbericht verzendt u direct het laatste nieuws naar uw gebruikers. Ook wanneer de app niet is geopend, springt uw bericht direct in beeld. Met deze functie zijn uw updates niet te missen.

Horeca app

U beheert een restaurant, bar of club en brengt uw bezoekers graag op de hoogte van de nieuwste menu’s, mixdranken of thema-avonden. Andersom kunnen uw bezoekers reviews over uw gelegenheid schrijven. Met een persoonlijk profiel kunnen bezoekers sparen voor speciale aanbiedingen of kortingen. Uw horeca app is dé tool voor het genereren van binding met uw bezoekers.