Up to date

Wanneer uw app verkrijgbaar is in de app store, is het belangrijk de app up to date te houden. The Appetizers bieden u de mogelijkheid dit zelfstandig te doen. Met het CMS gaat u zelf over het onderhoud van uw app. Zo kunt u:

Content invoeren en wijzigen

De content van uw app dient up to date te blijven. U kunt dit doen door nieuwe content toe te voegen of bestaande content te veranderen of te verwijderen. Denk hierbij aan belangrijk branchenieuws in uw business app, het updaten van wedstrijdschema’s in uw sportapp of uw nieuwe voorgerechten in uw horeca app. Met het CMS vernieuwt of wijzigt u kosteloos de content van uw app in een handomdraai. Hierdoor blijft u interessant voor uw klanten.

Pushberichten versturen

Korte berichten die op het scherm van de telefoon verschijnen: pushberichten. Berichten die uw klanten niet kunnen ontgaan. Ook wanneer de app niet geopend is, worden pushberichten direct naar de gebruikers van de app gestuurd. Deze berichten zijn ideaal voor breaking news of aanbiedingen. Zo ontvangen gebruikers die zich in een straal van 100 meter van uw organisatie bevinden bijvoorbeeld een aantrekkelijke actie: 30% korting op uw gehele assortiment. Of uw medewerkers dienen direct op de hoogte gebracht te worden van een organisatorische wijziging. Met een pushbericht bereikt u snel en met één druk op de knop de gebruikers van uw app.

Analytics van uw app bekijken

Met behulp van de analytics functie worden de gebruiksgegevens van uw app geanalyseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld zien welke onderdelen van uw app het meest populair zijn of waar uw gebruikers zich bevinden. Met behulp van deze functie speelt u nog eenvoudiger in op uw doelgroep. Daarnaast kunt u met de analytics functie zien hoe vaak uw app gedownload is en op welke momenten. Hierdoor kunt u de effecten van uw acties nauwlettend in de gaten houden. De analytics functie is bovendien eenvoudig te koppelen aan uw Google Analytics account.

Koppeling met social media accounts

Wanneer u gebruik maak van social media modules, dienen ook deze up to date te blijven in de app. Dit kost u geen extra energie; alle updates die u via uw social media accounts doorvoert, worden automatisch in uw app weergegeven. Op die manier blijven de gebruikers van uw app eenvoudig up to date. Met een social media module bundelt u bovendien al uw social media updates op één plek.