The Appetizers

The Appetizers: specialisten in het ontwikkelen van mobiele apps. Apps in alle soorten en maten; ieder met een unieke twist. Met een app speelt u in op de dynamiek in de markt; u zet uw klanten in beweging. Een interdisciplinair team van communicatiespecialisten weet uw stijl op originele wijze door te voeren in een app op maat. Met dit brede scala aan disciplines zijn The Appetizers inzetbaar voor de complete ontwikkeling van uw app.

The Appetizers nemen u mee in het ontwikkelingsproces. Via de App Previewer is uw app gedurende de ontwikkeling altijd bij de hand. Met deze functie wordt uw app geheel naar uw wensen gebouwd. Geen programmeertaal, geen vaktaal, maar appetizing language; The Appetizers spreken de taal die u spreekt en verstaat. Behalve dat zijn The Appetizers toegankelijk en bereikbaar, zowel letterlijk als figuurlijk. Met locaties in Den Bosch en Amsterdam zijn The Appetizers landelijk binnen uw bereik.

Uw klanten voorzien van overzichtelijk gepresenteerde informatie? Een frequenter contact met uw klanten? Uw social media bundelen op één plek? Bent u klaar voor een app die uw communicatiespectrum aanvult? The Appetizers ontwikkelen een app met de juiste kraak en smaak. Wilt u meer weten? Bel of mail voor een afspraak waarin we uw wensen bespreken.